Codziennie nasz zespół wypieka świeżutkie chleby na zakwasie, wegańskie drożdżówki, croissanty i wiele opcji wytrawnych takich jak focaccia czy pizzerinki.
NASZE WYPIEKI

Naturalność
Nasz chleb to wysokiej jakości mąka, naturalny zakwas, sól i woda. Nie używamy żadnych substancji konserwujących ani drożdży. Dzięki temu masz pewność, że jesz pieczywo naturalne i zdrowe.

Rzemiosło
To, co charakteryzuje nasze chleby, to delikatny środek i chrupiąca, złocista skórka. Sekret smaku to wielostopniowe prowadzenie zakwasu, długi czas fermentacji oraz praca rąk doświadczonych piekarzy – nie maszyn przemysłowych.

sezonowość
Stawiamy na sezonowość – dodatki w naszych wypiekach pochodzą od lokalnych dostawców i zmieniają się w zależności od pory roku. Dzięki temu oferujemy różnorodność i pieczywo najwyższej jakości.